Kerületi Autómentes Nap 2009. szeptember 19.
2009.10.10.


Az Európai Mobilitási Hét keretében megrendezésre került Autómentes Napon egyesületünk is képviseltette magát, hogy a kerekezés kicsi és nagy szerelmeseinek emlékezetes programot nyújtson. Ennek része volt a délelõtti KRESZ-teszttel egybekötött ügyességi
verseny, melyen mindenki próbára tehette közlekedés-ismereti tudását, illetve jármûkezelési képességeit. Az ifjú leányok és fiúk komoly elszántsággal vették az akadályokat, az erre a napra lezárt Ferihegyi út aszfaltján, a szeptember végi tûzõ napsütésben. Láthatóan a szülõk is legalább annyira kedvüket lelték a dologban, mint a pályán "küzdõ" csemetéjük. A versenyen 30-an indultak el, a díjazás három kategóriában történt. A legsikeresebb teljesítõk a Hóbort Sport ajándékcsomagjait, illetve az Elastic Bt. erre az alkalomra készített kerékpáros mezeit nyerték:

Nyerteseink:

Óvodások és 1-2. osztályosok:

1. Kisgyöngy Benedek
2. Ódor Levente
3. Nagy Dóra Kata

3-6. osztályosok:

1. Fazekas Árpád
2. Tkucsik Tibor
3. Szeiffert András Gábor

7-10. osztályosok:

1. Virág Róbert
2. Hoffman Attila
3. Szili Gergõ Zoltán

Sajnos az elsõ kategória mindhárom, és a második kategória harmadik helyezettjének a mai napig nem sikerült az ajándékokat kézbesítenünk. Amennyiben olvassátok a honlapot kedves nyertesek, Kisgyöngy Benedek, Ódor Levente, Nagy Dóra Kata, Szeiffert András Gábor, kérem jelentkezzetek az rmkse@kerekparos.hu e-mail címen, vagy a 06-70-5476091-es telefonszámon, hogy az ajándék átvétel részleteit megbeszélhessük.

Persze aki nem lett helyezett, annak sem kellett üres kézzel távoznia, minden teljesítõ kapott valami kis kerékpározással kapcsolatos emléket, tárgyjutalmat.

15 órakor kezdetét vette a kerületi kerékpáros felvonulás, melyen egyesületünk tagjai a helyi rendõri erõkkel együttmûködve, rendezõként végigvezette a tavaly óta kétszeresére duzzadt kerekezõ tömeget, ezzel is demonstrálván, hogy a közlekedés ezen formája nemtõl, kortól, státusztól függetlenül egyre nagyobb teret hódít.

Képgalériánk az ügyességi versenyrõl!