Két keréken Rákosmentén
2007.09.15.
KisÖcsike


AKARSZ BRINGÁT NYERNI?

GYERE RÁKOSMENTÉRE KEREKEZNI!

2007. szeptember 22-én szombaton 11 órától
“Két keréken Rákosmentén” bringaverseny és utána  bográcsparti a Rákoskerti Kerékpáros Centrumban
(Budapest, XVII. ker. Rákoskert, Kísérõ
utca, vasúti megállónál)

A Rákoskerti Kerékpáros Centrum a XVII. kerületi kerékpáros és lokálpatrióta egyesületekkel közösen rendezi meg a hagyománnyá vált “Két keréken Rákosmentén” elnevezésû kerékpár versenyt.

Ebben az évben a Rákosmentén szervezett Európai Autómentes Nap
programjai jelzik az útvonalat. ahol az ellenõrzõ pontokon tesztkérdések és meglepetések várják a bicikliseket. (helytörténeti és közlekedési ismereti tesztkérdésekre kell válaszolni, melyhez rövid tájékoztató segédanyagot adunk.) Az idõeredmény és a tesztkérdés együttes értékelése dönti el a helyezést.

FÕDÍJ: egy kerékpár, melyet a Pap-kerékpár üzlet (1173.Bp.Pesti út 37.sz.) ajánlott fel a rendezvényhez, de a rendezõk minden résztvevõnek adnak nyereményt. (kerékpáros felszerelés, elõvárosi bérlet, könyv, édesség) A fõdíjat a rendezvény napi bélyegzõjével ellátott nemzeti szinû szalaggal kötjük át, melybõl eredményhirdetés után a nyertesek egy-egy könyvjelzõnyi darabot kapnak.

RAJT: 11 órakor, a Ferihegyi út/ Egészségház utcánál levõ téren, a Rákosmenti Autómentes Nap központi helyszínén. (bemelegítésként: ugyanitt 9ó.30-tól-10ó.-ig Rákosmenti kerékpáros felvonulás)

NEVEZÉS: a RAJT helyszínén 10 órától!!

CÉL: Rákoskerti Kerékpáros Centrum, ahol a résztvevõk bográcspartin pótolhatják a kerékpározásban elhasznált energiát.

Nevezési díj: 1000,- Ft/fõ. Családi nevezés: 1200,- Ft./család!!! Pedagógussal nevezõ diákoknak 50 % kedvezmény, a csoportvezetõ pedagógusnak ingyenes nevezés. Vonattal érkezõknek 50 % kedvezmény plusz tombola sorsolás!!

Várjuk az egész napos rendezvényre a kerékpárosokat és barátaikat!!
Információ:www.rakoskert.hu, vagy emil:arvaymari@freemail.hu,