SpinningŽ tábor 2007
2007.05.22.
Hápi


Jó néhány éve már annak, mikor egy forró nyári napon a Sportsziget egyik betétrendezvényén először ültem SpinningŽ kerékpárra. Mint akkor kiderült felkészületlenül, hisz egy pólóban, shortban és kerékpáros cipőben ültem a nyeregbe közel másfél órára. Azóta tudom, hogy a SpinningŽ óra minimális szükséglete egy törülköző és a megfelelő folyadék-utánpótlás óra közben.
Az idei
év első néhány hónapjában az ?alapozó? időszakot többedmagammal, végzett SpinningŽ-oktatók irányításával e sport rendszeres művelésével töltöttem. Ez idő alatt sikerült ízelítőt kapnom a SpinningŽ érzés egy darabkájából mely éppúgy megfogott, mint az országúti- vagy hegyikerékpározás. Nem utolsó sorban sok új ismerősre tettem szert, akik közül sokan épp úgy rajonganak a kerékpározás e három ága iránt, mint én.
A jóidő beköszöntével én is az aszfaltcsíkot és az erdőket járom, de ott legbelül hiányzik valami, hiányzik az az érzés, ami ott akkor megfogott a teremben tekerve. Azóta igyekszek minél több különleges SpinningŽ programra elmenni, s minél többet megtapasztalni belőle. Erre egyik lehetőség az idén először megrendezére kerü
lő SpinningŽ tábor a Mezőkövesd melletti Zsóry Zsibongó Gyermeküdülő és Ifjúsági Tábor területén, ahol érdekes és színes programokkal igyekeznek a szervezők bemutatni, megismertetni ezt az érzést.
A hosszúhétvégék alatt lesz tekerés délelőtt, délután és éjszaka SpinningŽ kerékpáron (minimum 11-15 SpinningŽ óra/tábor), fakultatív programként szervezett kerékpáros túrák a Bükk csodálatos kanyargós aszfaltútjain, erdei ösvényein vagy éppen strandolás a szomszédos strandfürdőn, melyek épp úgy benne vannak az árban, mint a teljes ellátás.

Ha még nem próbáltad azért, ha meg már próbáltad és megszeretted, akkor azért gyere el!

További információ és a részletes kiírás a www.spinning.hu weboldalon olvasható ill. Sandrától és Hápitól kérhető Egyesületünk fórumán ill. elérhetőségein.