Március 15-i túra
2007.02.22.


Sziasztok!

A kerékpárosok "téli álma" lassan véget ér és a tavasz közeledtével gondolataink újra a túrák és versenyek felé kalandozik - jobb esetben. Tudom, léteznek nem emberi egyedek is, akik ezt az enyhe telet szinte áttekerték, de most próbálok valami idilli képet festeni az idei elsõ egyesületi túra bevezetéséhez - úgyhogy elnézést az általánosításért kedves Reklamáló. :)

A
Rákosmente Kerékpáros Sport és Szabadidõ Egyesület idei programjainak sorát nemzeti ünnepünkön szeretné megnyitni és a tavalyi március 15-i túra megismétlésére intivál mindenkit. E honlap fórumán egy külön topic foglalkozik a témával, ahol olvashattok véleményeket, elképzeléseket, illetve bármilyen kérdésetek adódna, választ kaphattok rá.

A találkahely március 15-én tehát a XVII. Kerületi Elágon (Pesti és Ferihegyi út keresztezõdése) a "sárga" bank elõtt lesz, 10 órakor. Az úticél Isaszeg, a táv oda-vissza ~40km. Nem fogunk rohanni, a besorolás ezért is a "KÖNNYÛ" kategóriába esik. A kategóriabesorolásról egyébként hamarosan olvashattok - most egyelõre annyit, hogy maximum 20km/h lesz az átlagtempó. Ez valóban nem komoly kihívás, de ezen a túrán elsõsorban szórakozásról van szó, nem sportról. Az idény folyamán lesznek jóval intenzívebb túrák is ;) Tervezünk egy frissítési pontot is kialakítani, ezért kérünk mindenkti, hogy aki teheti, jelezze részvételi szándékát, csak a létszám nagyjábóli meghatározása céljából.
A részvétel természetesen ingyenes, de fejvédõt lehetõség szerint használjatok. További kérdéseket lehet feltenni a 06/20 9578828-as telefonszámon, e-mailen (info(kukac)kerekparos.hu), vagy az említett fórum topicban.

Mindenkit szeretettel várunk!
RMKSE