Gödöllői TT :)
2006.07.12.


Extrém TT-n vehettek részt az egyesületünk tagjai. A kemény mag, a legelszántabbak, már délután 14.00-kor fogtak neki a komoly délutáni megpróbáltatásnak.
Az első ellenőrző pont, a gödöllői kastély kertben volt, ahol a szép környezet hatására számos felvétel készült csapatunk tandemes tagjairól. Mivel nem bírják ki egymás nélkül, a nap hátralévő részét is együtt töltötték.
A
túra komoly része csak ezután kezdődött. A versenyigazagtó előtt kellett megjelenniük 15.00-kor, mely ellenőrzőpontot épp időben érték el.
A fő versenybíró hasznos tanácsokkal látta el a duót nemcsak a TT-idejére, hanem hosszabb időszakra is.
A csapat nagyobbik része a következő ellenőrző ponton csatlakozott a hosszabb távot választókhoz. Itt gyülekezve érdeklődve várták, milyen formában érkeznek a többiek.
Érkezésükkor megnyugodva láthatták, hogy bár sokat kivett a táv első szakasza belőlük, még vannak tartalékaik.
A melegre való tekintettel Erika könnyű fehér színű ujjatlan mezt választott, a nyakát hátul hosszú fehér selyemkendővel védte a leégéstől.
Rutintalanság jellemezte a túra férfi tagjainak öltözékét, köztük Viktorét is, kik többnyire sötét, hosszú nadrágban jelentek meg. A fázósabbak a mezüket még egy réteggel erősítették.
A második ellenőrző pont személyzetével sem volt gond, hasznos tanácsokkal látott el minket, de szavai, hogy-hogy nem, főként a tandemeseknek szóltak.
Itt sokat tanulhattunk. Megtanultuk, hogy a tandemesek "ifjú pár" és hogy a második ellenőrzőponton nem kell csókolózni.
A csapat ezután szépen tornasorba fejlődött, és az erősen virágolt felvezető autót követve futott be a frissítőpontra.
A frissítőpont személyzete látva tikkadtságunkat hamar ellátott minket a megfelelő italokkal, és ettől a jó szokásától a nap hátralé
vő részében -szerencsére- nem lehetett lebeszélni őket.
Mivel az ellátás igen jó volt, az egész csapat ott töltötte a nap hátralévő részét.
Mivel a megjelentek úgy látták, hogy az "ifjú pár" jó erőben van, mindenféle dolgot adogattak nekik. Most már cipeljék ők. Ekkor volt némi csendháborítás is, amit a címzettek udvariasan "éneklésnek" minősítettek.
Az erőnlétünk fokozására számos gyakorlatot mutattunk be, zenére. Voltunk néhányan, akiket ebben a zene sem zavart...
Az este egyik fénypontja az emeletes torta volt. Igyekeztük pótolni az elvesztegetett energiánkat, majd segítettük a fiatalokat az első aprópénzgyűjtő akciójukban, aminek ők azért nem annyira örültek...

Köszönet a rendezőknek a kiváló szervezésért. Szerencsére a sár sem okozott akkora gondot, mint az idei versenyeken, így mindenki igazán jól érezhette magát.